Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt az Állatkerttel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Kényelemesebb lesz mostantól Állatkertbe menni!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kényelemesebb lesz mostantól Állatkertbe menni!


2019/07/10
Pi

Már mobilfizetéssel is lehet jegyet váltani a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, a Nemzeti Mobilfizetési applikációjával.  Részletek a cikkben!

Állatkert belépő

A mobilfizetéssel megvásárolt belépőjegynek nincs tranzakciós vagy egyéb költsége, annyit fizet a felhasználó, mint amennyit a pénztárnál kellene.  Közel két hónapos tesztidőszak után, július elseje óta lehet az állatkerti belépőt mobilfizetéssel megvenni.

A mobilfizetéssel elérhető digitalizált jegy környezetbarát és igazítható a folyamatosan bővülő attrakciókhoz is. Az új megoldást kiemelt jelentőségűnek nevezte, hiszen az állatkert az ország egyik leglátogatottabb nevezetessége, évi egymillió látogatóval, akiknek így kényelmesebb és gyorsabb lett a jegyváltás.Hamarosan az idei félmilliomodik látogatót köszöntik, a nagyjából két év múlva elkészülő fejlesztésekkel még több látogatójuk lesz, legalábbis remélik az Állatkert vezetőségében.

A közönséget újabb és újabb érdekességekkel várják: a Cápasuliba nemrég érkeztek új cápák, sok kisállat cseperedik, nemrégiben a flamingóknál kelt ki 15 fióka, de van kiselefánt, gorilla és orangután kölyök is.

Hogy hogyan működik az ilyen fajta jegyvásárlás? A látogatónak le kell töltenie okostelefonjára a mobilfizetési applikációt, ki kell választania a megfelelő belépőjegyet és nincs más dolga, mint élvezni a gyors és készpénzmentes fizetés előnyeit. A megvásárolt belépőket elegendő telefonon bemutatni.

Nincs más hátra, mint előre. Az Állatkert amúgy is egy jó családi program, most pedig már a sorbaállás fáradalmait is ki lehet húzni a listáról vele kapcsolatban.

Így lesz még teljesebb az élmény!

Fotó: zoobudapest.com
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.