Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt az Etele Plázával

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Két év múlva nyit Budapest új plázája

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Két év múlva nyit Budapest új plázája


2018/11/08
Pi

Már építik a főváros legújabb plázáját, így állnak most a munkálatokkal.

Etele Pláza

Már épül Buda legnagyobb bevásárlóközpontja, hiszen két év múlva nyit az Etele Plaza, ahol 180 üzlet, éttermek, kávézók, mozi és fitneszterem is lesz többek között.

A tervek szerint ez lesz Buda legnagyobb plázája, melynek november 7-én rakták le az alapkövét. Hihetetlen mérettek fog bírni, hiszen 55 ezer négyzetméteres területével rögtön az ország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjává fog avanzsálni (egészen pontosan a harmadik legnagyobb lesz).Komoly hatástanulmányok előzték meg a szükségességét, amiből kiderült, hogy az Etele tér közvetlen közelében minden adott, hogy rentábilis legyen a befektetés. Fontos szempont volt a terület kiválasztásakor, hogy könnyen oda lehessen jutni, ebből a szempontból nincsen probléma, hiszen ott a Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró, illetve az M1–M7 autópályák fővárosi bevezető szakasza is. A belvárosból mindössze 10 perc alatt meg lehet majd közelíteni.

A negatív „kommentelők” szerint nincs szüksége Budapestnek még egy ilyen hatalmas üzletközpontra. Azonban a várakozások szerint naponta közel 40 ezer vásárló mehet majd a fővárosból a plázába.Hogy mi kap majd ott helyet? Nagyjából minden! Az Etele Plazában 180 üzlet nyitja majd meg a kapuit, a divatüzletek mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások is lesznek.

A rossz tapasztalatokból tanulva az épületben a legfejlettebb helymeghatározó és navigációs rendszer könnyíti majd meg a parkolást az 1300 férőhelyes parkolóban.Kíváncsiak leszünk, hogy milyen lesz a végeredmény, melyet személyesen a tervek szerint két év múlva nézhetjük meg.
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.