Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a repülővel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Szöul: mostantól közvetlenül is!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szöul: mostantól közvetlenül is!


2019/07/31
Pi

Egyre bővül a magyar fővároból közvetlenül is elérhető városok listája. Mutatjuk, hogy most hova lesz elhetőség elutazni!

Szöulba közvetlenül

Újabb fontos világváros érhető el közvetlenül Budapestről. Hetente három alkalommal közlekedő közvetlen járatot indít Budapest és Szöul között a LOT Polish Airlines.

Persze eleinte nem naponta közlekedő járatokra kell gondolni, hiszen kedden, pénteken és vasárnap lesz lehetőség a távol-keleti országba utazni. Persze a visszautazást is ehhez igazították, így Szöulból Budapestre a hétfői, szerdai és szombati napokon lesz lehetőség utazni.Sok embert elriaszt az, hogy a levegőben töltött órák száma nem kevés az ilyen utazások során. Nos ez ebben az esetben sincsen másképp, hiszen Szöul felé 10 óra 40 perc, míg visszafelé 12 óra 45 perc lesz az út.

Hogy mennyibe kerül a jegy? Persze ismerjük, hogy a repjegyek árai szinte percek alatt tudnak változni, azonban most úgy néz ki, hogy a szeptember-októberi dátumokra 150 000 Ft körül lehet retúrjegyet venni.

És hogy hova is lesz lehetőség utazni?

Nos Szöul, mint azt mindenki tudja, Dél-Korea fővárosa. Több, mint 25 millióan lakják, amivel a Föld 6. legnépesebb városa. Igazából ez a szám az egész környezetére, elővárosaival együtt számolandó, de attól még nem kevés. Annyira nem, hogy ezzel az ország lakosságának ¼-ed része itt lakik.

A város a világon is fontos szerepet tölt be. A világ egyik pénzügyi és kereskedelmi központja, amit azzal is erősít, hogy itt található a legnagyobb koreai cégek, mint például a Samsung, az LG Group és a Hyundai székhelye is. De nem csak szakmailag és pénzügyileg, hanem idegenforgalmilag is fontos hely. Szöul az ázsiai országok egyik legkedveltebb turisztikai célpontja, többek között a thaiok, a japánok és a kínaiak körében is.

Ez tehát Szöul röviden.  Ide lesz leletőség mostantól közvetlenül is elutazni. Az alábbiakban mutatunk róla egy videót. Valóban nem csúnya hely, igaz?
38Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.