Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Joon-nal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Új légitársaság Budapesten!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Új légitársaság Budapesten!


2018/11/09
Pi

Hatalmas lépés ez a térségnek: az Air France a továbbiakban a Joon nevű légitársaságával közlekedik Párizs és Budapest között.

Új légitársaság

A téli menetrendben 15 százalékkal növelik a kapacitást.A járatok továbbra is Air France járatszámmal üzemelnek, de a Joon leányvállalat teljesíti azokat. A Joon légitársaság nagyon újnak számít a szakmában, de már bizonyítottak: üzemelésük egy éve alatt 3 millió utast szállítottak. A magyar és a francia fél közös szándékát erősítendő, Budapesten a téli menetrendi időszakban a tavalyihoz képest 15 százalékkal növelik a franciák a kapacitásokat.

A légitársasággal az Air France célja az, hogy teszteljék az új generációs szolgáltatásokat, a fiatalosabb márkát és az olyan újdonságokat, mint például a saját hordozható eszközön való filmnézés repülés közben.A prognózisok szerint Budapest és Párizs között idén 700 ezerre emelkedhet az utasok száma, a piacvezető pedig továbbra is az Air France lesz ezen a piacon.A magyar fél felkészült a változásokra: a nagyobb utasigények miatt a ferihegyi repülőtéren már zajlik a 3-as terminál építésének előkészítése, a terveket még ebben az évben véglegesítik és a jövő évben megkezdődhetnek a munkálatok .
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.