Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Budapest reklámjával

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Budapest exkluzív reklámja

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Budapest exkluzív reklámja


2019/11/14
Pi

Bátor vállalásba kezdett a Magyar Turisztikai Ügynökség: új réteget szeretne bevonni a város életébe, ezért eddig nem látott reklámozásba kezdett!

Budapest reklámja

Sokan sokszor reklámozták már világszerte Budapestet, de az biztos, hogy ahogyan most a Magyar Turisztikai Ügynökség, olyat még nem láthattunk.
A magyar főváros exkluzív arcát láthatjuk a kisfilmben. Tehát ezúttal most nem a szokásos, ilyenkor általában bemutatott helyszínek tárulnak fel a néző előtt, hanem olyan helyek és szituációk, programok, melyek csak Budapesten kaphatóak meg.


Az tisztán látszik, hogy az MTÜ ezúttal nem az „átlag” turisták igényei kielégítését célozta meg, hanem egy sokkal tehetősebb réteget szeretne meggyőzni egy felejthetetlen budapesti utazásról.
Őszintén kíváncsiak vagyunk rá, hogy ez a nézőpontváltás sikeres lesz-e!
Forrás: youtube.com, pixabay.com
érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.