Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt az élhető Budapesttel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Budapest a top 5-ben!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Budapest a top 5-ben!


2019/11/05

Ezért szeretik Budapestet annyira az angolok: Európa egyik leginkább elérhetőbb fővárosa a miénk!

Budapest élhető

Budapest újabb sikerrel büszkélkedhet! A legfrissebb brit felmérések szerint Budapest az ötödik helyen végzett a legkedveltebb úti célok listáján. A kutatás során azt mérték fel, hogy melyik a legmegfizethetőbb és legbarátságosabb európai város a turisták véleménye szerint.

Ennek alapján a magyar főváros az előkelő 5. helyen végzett, holtversenyben a szintén nagyon közkedvelt Amszterdammal.
Mit tartanak rólunk az angolok? A britek szerint Budapest az egyik legolcsóbb város Európában. Itt egy négycsillagos szállodai szoba az ottani fizetésekhez mérve aprópénzért elérhető, egy korsó sör ára pedig negyedannyiba kerül, mint Nagy-Britanniában. Éppen ezért annyira kedvelt például a brit legény- és lánybúcsúsok körében Budapest, hiszen nálunk gyakorlatilag fillérekért lehet szórakozni.  Más kérdés, hogy ennek a Belvárosban szórakozni kívánó magyarok, vagy egyéb nációk annak nem örülnek.Persze nem csak a fiatalok jönnek ide. Azok, akik inkább a város nevezetességeiben gyönyörködnének, olcsón tudnak háromnapos utazási bérletet váltani.

Budapest egyébként olyan híres városokat utasított maga mögé, mint Bécs, Róma vagy Lisszabon.
A lista élén egyébként Krakkó végzett, amely a megkérdezettek szerint pontosan olyan élményt nyújt, mint Amszterdam vagy Párizs, csak feleannyi pénzért.

Fotók: pixaby.com
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.