Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történik Phuketen

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Kinek mi ugrik be, ha azt hallja, hogy Phuket?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kinek mi ugrik be, ha azt hallja, hogy Phuket?


2018/10/02
Pi

Kinek mi ugrik be akkor, mikor azt hallja, hogy Phuket? Jó persze a vicces név és a csodás képek az internetről. De ennyi? Lássuk most bővebben ezt a földi csodát!

 

Phuket csodája

Phuket sziget Thaiföld délnyugati részén; mely az ország legnagyobb szigetének száímt. A szárazfölddel összesen két híd köti össze. Közigazgatásilag Phuket tartomány része. A térség az idegenforgalmáról a leghíresebb, illetve arról, hogy itt forgatta le 2000-ben Leonardo di Caprio A part című filmjét, amivel egyszer s mind ismertté tette a szigetet.

Az alábbiakban mutatunk egy nem mindennapi képgalérát erről a csodás szigetről, ahova mellesége manapság már Magyarországról sem nehéz eljutni, köszönhetően a nagyszámú repülős indulásoknak.Íme tehát Phuket csodája:

 

 

 
Kapcsolódó cikkek

Mindenki álma: Bali
32Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.