Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Zempléni Fesztivállal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Zempléni Fesztivál

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Zempléni Fesztivál


2019/08/01
Pi

Idén is megrendezik a Zempléni Fesztivált, mely érdekes programokkal várja az érdeklődőit.

Zempléni Fesztivál idén is

Hiánypótlásnak indult, lassan kinövi magát és a státuszát. Ez lenne a Zempléni Fesztivál.
Mint írtuk az esemény folyamatosan növekszik, így idén már negyven helyszínen (!)  68 programot kínál. A programok augusztus kilencedikén kezdődnek. A tíznapos program fő helyszínei a Zemplén híres települései, tehát Sárospatak, Sátoraljaújhely, Zemplén és Tokaj, de az előadások behálózzák az egész környéket.

Az érdeklődők elsősorban komolyzenei koncerteken vehetnek részt, de hallgathatnak dzsesszt, valamint lesznek táncos, irodalmi és képzőművészeti programok is.A Rákóczi-emlékévhez kapcsolódva koncertet szerveznek Kassán a Rodostói ház udvarán, a nyitókoncerten pedig elhangzik Berlioz Rákóczi-indulója is.Tehát elsősorban a „nehezebb” műfaj elemei lesznek láthatóak és hallhatóak a fesztiválon, de az érdeklődést pontosan mutatja, hogy évente 15-16 ezer ember vesz részt rajta, sőt a helyszínen sokszor már nem lehet jegyet kapni.

Figyelemfelkeltő, igaz?
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.