Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hírek Magyarországról és a nagyvilágból, hogy ne maradj le semmiről!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Hírek

Hírek

Válassz különleges nyári ízeket esküvődre!

2024/06/12 - ZH

6 nyári esküvői torta ötlet – Különleges nyári ízek esküvőre

A nyári esküvők kihívásai ellenére is lehet ínycsiklandó és látványos esküvői tortát választani, amely tökéletesen illeszkedik a szezon hangulatához. 
Céges rendezvények szervezése

2024/03/14 - VN

2024-ben minden eddiginél fontosabbak a céges rendezvények

A céges rendezvények továbbra is fontos szerepet játszanak az üzleti életben, ideértve a 2024-est is, mivel számos előnnyel járnak mind a munkahelyi környezet, mind pedig a vállalati teljesítmény szempontjából. A kérdés már csak az, hogy ki...
innováció az élelmiszeriparban

2024/03/06 - ZH

Innovációk az élelmiszeripar területén, avagy hús vagy műhús?

Az élelmiszeripar forradalmi változások előtt áll az új technológiai trendek és innovációk hatására, amelyek átalakítják az ipart és befolyásolják a fogyasztói szokásokat.
jegyes fotók

2024/02/10 - ZH

Budapest legszebb helyszínei a jegyes fotózáshoz

Budapest, a Duna két partján fekvő főváros, gazdag történelmi hagyományokkal, lenyűgöző építészeti remekekkel és varázslatos atmoszférával rendelkezik. Nem csoda, hogy sok párnak a város egyik ikonikus helyszíne a jegyes fotózásokhoz. Ha...
szállodamarketing

2023/08/19 - ZH

Szállodaüzemeltetési tippek, hogy 2024-ben még több szállodavendég foglaljon!

A szállodaüzemeltetés területe mindig is dinamikus volt, és a vendégigények folyamatosan változnak. Az innováció és a minőségi szolgáltatások kritikusak ahhoz, hogy a szállodák versenyképesek maradjanak és növeljék a foglalásaik számát.
biztonsági őr

2023/07/13 - ZH

Milyen a jó biztonsági őr? - Ezek a személyiségjegyek jellemzik

A biztonsági őrök fontos szerepet töltenek be a társadalomban, hiszen a feladatuk a vagyon és az emberek védelme. Ahhoz, hogy egy biztonsági őr hatékonyan végezze munkáját, számos különleges tulajdonsággal kell rendelkeznie.
« 1 »

hír
Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!