Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a 2020-as felújításokkal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > 2020-ban is folytatódnak az országos strandfelújítások

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

2020-ban is folytatódnak az országos strandfelújítások


2020/04/21
Pi

A mindenki által ismert helyzet ellenére a két éve megkezdett munkálatok folytatódnak, így 2020-ban folytatódnak a strandfelújítások a Balatonnál.

Balaton strandjai idén

Országszerte hárommilliárd forintból több mint 90 strand újul meg összesen. A tervek szerint az idei munkálatok során a strandok alapinfrastruktúra-fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. A tervek arról szólnak, hogy az idei évben felújított strandoknak igényes és egyben minőségi vizesblokkokat, baba-mama szobát kell biztosítaniuk a vendégek számára.    

Az előrejelzések szerint 2020-ban külföldi vendégek nem fognak érkezni az országba (teljesen érthető okokból), azonban a belföldi vendégek készülnek már a nyárra, amit az az elmúlt egy hónapban több mint húszezer foglalás bizonyít a leginkább. Ez azt jelenti, hogy 25 százalékkal több a foglalás érkezett a három nyári főszezoni hónapra, mint egy hónappal korábban.

Persze a tavalyi év hasonló időszakához képest ez még mindig elmaradást jelent, de már egyfajta óvatos optimizmust mutat a társadalom irányából az eddig érkezett foglalások száma is.


BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!