Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a 2020-as felújításokkal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > 2020-ban is folytatódnak az országos strandfelújítások

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

2020-ban is folytatódnak az országos strandfelújítások


2020/04/21
Pi

A mindenki által ismert helyzet ellenére a két éve megkezdett munkálatok folytatódnak, így 2020-ban folytatódnak a strandfelújítások a Balatonnál.

Balaton strandjai idén

Országszerte hárommilliárd forintból több mint 90 strand újul meg összesen. A tervek szerint az idei munkálatok során a strandok alapinfrastruktúra-fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. A tervek arról szólnak, hogy az idei évben felújított strandoknak igényes és egyben minőségi vizesblokkokat, baba-mama szobát kell biztosítaniuk a vendégek számára.    

Az előrejelzések szerint 2020-ban külföldi vendégek nem fognak érkezni az országba (teljesen érthető okokból), azonban a belföldi vendégek készülnek már a nyárra, amit az az elmúlt egy hónapban több mint húszezer foglalás bizonyít a leginkább. Ez azt jelenti, hogy 25 százalékkal több a foglalás érkezett a három nyári főszezoni hónapra, mint egy hónappal korábban.

Persze a tavalyi év hasonló időszakához képest ez még mindig elmaradást jelent, de már egyfajta óvatos optimizmust mutat a társadalom irányából az eddig érkezett foglalások száma is.


BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.