Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Spar Maratonnal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > 34. Spar Maraton Budapesten

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

34. Spar Maraton Budapesten


2019/09/19
Pi

Félmilliárd futólépés Budapesten - ez a jelmondata a 34. Spar Budapest Maratonnak, amely a családok fesztiválja is lesz egyben.

Maraton Budapesten

Ez az a verseny ugyanis, ami nem csak a maratonistákról szól, hiszen mindenki számára teljesíthető távokat kínál, így kiváló lehetőség, hogy együtt legyen a család.

Példának okáért ott van a sok táv között a 4x2 kilométeres váltó, amely egy háromgyerekes családoknak ideális.

A futók Budapest szépségeit is megcsodálhatják, hiszen az útvonal a Duna két partján vezet végig, át az Alagúton és a Margitszigeten.A futás ünnepe lesz is lesz tehát a 34. Budapest Maraton, melyen az elmúlt két évben 30 ezer fölötti volt a létszám - a csúcsot a tavalyi esemény tartja 33 495 résztvevővel -, s ezúttal is legalább ennyi indulót várnak.
A két nap során 12 táv szerepel a programban. Szeptember 28-án 9 órától először a 10 kilométeres futás rajtol, ezen a napon főleg a családokat várják, ekkor rendezik meg többek között a minimaratont, a sulifutamokat, a családi futást és az esélyegyenlőségi futamot.
Másnap, vasárnap szintén 9 órakor indulnak a maratonisták és egy 30 kilométeres táv is található a programban. A rajt és a cél a Pázmány Péter sétányon, az ELTE Lágymányosi Campus előtti szakaszon lesz.

A 34. Budapest Maratonra összességében 90 országból közel 5000 futót várnak a szervezők.
35Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!