Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Spar Maratonnal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > 34. Spar Maraton Budapesten

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

34. Spar Maraton Budapesten


2019/09/19
Pi

Félmilliárd futólépés Budapesten - ez a jelmondata a 34. Spar Budapest Maratonnak, amely a családok fesztiválja is lesz egyben.

Maraton Budapesten

Ez az a verseny ugyanis, ami nem csak a maratonistákról szól, hiszen mindenki számára teljesíthető távokat kínál, így kiváló lehetőség, hogy együtt legyen a család.

Példának okáért ott van a sok táv között a 4x2 kilométeres váltó, amely egy háromgyerekes családoknak ideális.

A futók Budapest szépségeit is megcsodálhatják, hiszen az útvonal a Duna két partján vezet végig, át az Alagúton és a Margitszigeten.A futás ünnepe lesz is lesz tehát a 34. Budapest Maraton, melyen az elmúlt két évben 30 ezer fölötti volt a létszám - a csúcsot a tavalyi esemény tartja 33 495 résztvevővel -, s ezúttal is legalább ennyi indulót várnak.
A két nap során 12 táv szerepel a programban. Szeptember 28-án 9 órától először a 10 kilométeres futás rajtol, ezen a napon főleg a családokat várják, ekkor rendezik meg többek között a minimaratont, a sulifutamokat, a családi futást és az esélyegyenlőségi futamot.
Másnap, vasárnap szintén 9 órakor indulnak a maratonisták és egy 30 kilométeres táv is található a programban. A rajt és a cél a Pázmány Péter sétányon, az ELTE Lágymányosi Campus előtti szakaszon lesz.

A 34. Budapest Maratonra összességében 90 országból közel 5000 futót várnak a szervezők.
35Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.