Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt az Alföldön

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Nosztalgia az Alföldön

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Nosztalgia az Alföldön


2018/10/30
Pi

Az ország egyik, ha nem a legszebb része a nagy magyar Alföld, melyről csodálatos és egyben nosztalgikus felvételeket mutatunk most!

A nagy magyar Alföld

Valóban az ország egyik legszebb részem Petőfi is nem véletlenül énekelte mér meg ezt több, mint 160 éve immáron.
Aki csak átutazóban tapasztalta mega csodáját az ebből a felvételből láthatja, hogy miért is olyan párját ritkító ez a hely.
Aki már személyesen látta, az pedig nosztalgiával teiknt vissza erre a felvételre, mely a nyári Alföldet mutatja meg nekünk teljes valójában.
100 000 négyzetkilométer, megannyi csoda: ez a nagy magyar Alföld!

Zsolt Tóth képe a Pixabay -en.

 

Forrás: youtube.comKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.