Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt az Alpokkal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Az Alpok Európa egyik legszebb helye

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Az Alpok Európa egyik legszebb helye


2019/11/23
Pi

Európa egyik legszebb helye: ez az Alpok! A legjobb programok, a legizgalmasabb helyek várják azokat, akik évszaktól függetlenül betoppannak abba a csodavilágba!

Az Alpok csodája

Európa telis-tele van csodálatos helyekkel, városokkal. A természetes és épített környezete fantasztikus az öreg kontinensnek. Végeláthatatlan lenne a sor, ameddig ezekről a csodákról beszélhetnénk.
Most mégis csak egy helyre koncentráljunk: figyelmünk az Alpok irányába szegeződik.

Túránkat indítsuk el egy elképzelt jelenettel: az Alpok egy csodás mezőjén fekszünk a kék ég alatt, a tökéletes csöndet a tehenek kolompolása töri meg, mélyet szippantunk a kristálytiszta levegőbe és elengedjük a hétköznapok problémáját. Ugye hogy milyen csodás lenne? Ha persze ehhez még hozzátesszük, hogy életünk párját is az oldalunkon tudhatjuk ebben a teljes nyugalmat biztosító helyzetben, akkor az egyszeri ember ennél többet nem is kívánhat.8 ország mondhatja el magáról, hogy az Alpok a területén helyezkedik el. Legmagasabb pontja (mely egyszer s mind Európa legmagasabbika is) a Mont Blanc 4810 méteres magasságával. Területe 190.000 négyzetkilométer (Magyarország teljes területének kétszerese), hosszúsága 1200 kilométer (mint Budapesttől Párizs).

Az Alpok egyik legjobb tulajdonsága, hogy télen és nyáron, ősszel és tavasszal is képes csodás élményeket nyújtani. Síelni vagy túrázni? Kerékpározni vagy egy jót motorozni? Mindegy! Az Alpok mindenféle szempontból a legjobb élményt nyújtja!

Az alábbiakban mutatunk egy videót erről a nem mindennapi helyről. Persze közel sem adja vissza azt a hangulatot, amelyet ott az ember megtapasztalhat, de azért próbáluk meg!Forrás: pixabay.com, youtube.com
utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.