Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Badacsonyban

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Badacsony ősszel

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Badacsony ősszel


2018/11/13
Pi

Badacsony csodálatos és ez alól az ősz sem kivétel. Íme a legjobb példa rá!

Badacsony ősszel

A Balaton és a Balaton Felvidék mindig csodálatos.Annyi szépséget rejt magában, hogy nehéz rá szavakat találni.

Persze főleg nyáron szép, és akkor van tele turistákkal, de ősszel és télen sem nyújt akármilyen látványt. Ősszel érik a szőlő, lassacskán készülnek a finom borok, szüreti fesztivál, sárguló levelek, téli álomra készülő természet.Lenyűgöző látványt nyújt ilyenkor hazánk egyik legszebb vidéke, Badacsony. Aki nem látta még, azért, aki meg már átélhette személyesen, azért kell, hogy megnézze ezt a videót.Badacsony ősszel, csodás képek, mi kell még?

Íme a videó:

 

Forrás: youtube.com
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.