Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a megbillenő Balatonnal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Videón a Balaton kilengése

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Videón a Balaton kilengése


2020/02/22
Pi

Az elmúlt hetek egyik legérdekesebb híre az volt Magyaroroszágon, hogy megbillent a Balaton vízszintje. Most egy látványos videó is előkerült a jelenségről!

Megbillenő Balaton

Mi magunk is beszámoltunk róla nem régen, hogy megbillent a Balaton vízszintje. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Balatonfűzfőn és Keszthelyen mért vízszint között majdnem 90 centiméteres eltérés volt tapasztalható.

Nem sűrűn fordul ez elő a tóval, évente egyszer, tél végén, tavasz elején. Így volt ez most is. A legérdekesebb az volt a jelenségben, hogy a vihar hossztengelyében érte a Balatont, ez nem sűrűn fordul elő.

Nem a 21.században élnénk azonban, ha erre a jelenségre nem készülne fel a hatóság és a videósok. Így aztán nem okoz olyan nagy megütközést az sem, hogy a balatoni vihar tombolásáról felvétel is készült, még hozzá nem is akármilyen!Így fest tehát a tomboló magyar tenger, így néz ki az, ha a tó vize megbillen.


Forrás: youtube.com
BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.