Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történik a Balatonnál ősszel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Kirándulás a Balaton körül

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kirándulás a Balaton körül


2018/09/11
Pi

Itt van az ősz, itt van újra. Most abba ne menjünk bele, hogy ki örül neki és ki nem. Most azt nézzük meg, hogy ha már eljött az évnek ezen szakasza is, és mindenképpen kirándulni akarunk menni, akkor az országban hova lehet menni ilyenkor?

Balaton ősszel

Nekünk erről konkrét elképzelésünk is van. A Balaton mindig, minden évszakban magában hordozza a szépséget. Nyáron a tó és a fürdés, télen a hideg és a korcsolya szezon, míg ősszel és tavasszal a kirándulásoké a főszerep.

Nézzük is meg most ezt a videót, mely megmutatja azt nekünk, hogy miért is olyan csodálatos a magyar tenger akkor, ha nincsen nyár: 

 

Forrás: youtube.comKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.