Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Balatoni hajózással

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Újabb sajnálatos követkemény

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Újabb sajnálatos követkemény


2020/03/26
Pi

11 hónappal ezelőtt aligha gondolhatta azt bárki is, hogy 2020-ban le kell írni azt a mondatot:  nem indul be áprilisban a balatoni hajózási szezon.

Balatoni hajózás: törölve

Az elátkozott Covid-19 vírus az élet majdnem minden területén kifejti a hatását: káros az egészségre, szövődményei végzetes következményekkel járhatnak, a gazdaság állandó körforgását is lelassítja, veszélybe kerül sok millió munkahely világszerte. Ahhoz, hogy a vírus lelassuljon, az emberek szabad mozgását is korlátozzák sok helyen, otthon dolgozó emberek sokasága mint megoldás- ezt is megéltük.
Egyenes arányban következik a fentebb leírtakból, hogy a szabadidő eltöltése sem olyan „szabad” manapság. Nem tanácsos az utcára menni, a társas érintkezést is jobb egy idei mellőzni.
Nem meglepő tehát az a bejelentés sem, hogy a balatoni hajózási szezon sem indul be, pedig az minden évben, Húsvétkor elkezdődik.

A Balatoni Hajózási Zrt. közlése szerint a járvány miatt elmarad a hagyományos húsvéti hajózási szezonnyitás a Balatonon és ezen felül már most törölték a 2020. június 6-7-re tervezett Nemzeti Regattát, Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját is.Ezekben az időkben csak remélni tudjuk, hogy mához egy év múlva arról adhatunk hírt: „Beindult a 2021-es hajózási szezon a Balatonon.” Legyen így!
BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.