Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Balatonnal télen

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Télen is csodás hely

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Télen is csodás hely


2020/02/28
Pi

Balaton télen, de Balaton főleg nyáron. A magyar tenger legcsodálatosabb arcát vitathatatlanul nyáron mutatja meg. Azonban télen sem ronda. Sőt!

Balaton télen

Az emberek nagy többsége akkor megy a Balatonhoz, amikor jó idő van. Ezért hibáztatni senkit sem lehet, ez természetes dolog.

Az ott élők, illetve a tó évszakfüggetlen szerelmesei azonban tudják: a tó nem csak a legmelegebb évszakban gyönyörű, hanem az év többi szakában. Ilyenkor maximum csak másik arcát mutatja felénk.Az interneten elérhető videók nagy többsége (szintén teljesen indokolt okokból) a nyári tavat mutatják be. Éppen ezért számít nagy kincsnek az, amikor ilyen minőségi felvételre bukkanunk, mint amilyen az alább bemutatandó felvétel is.

Mert az emberek nagy többsége - mint írtuk nem tudja, hogy mennyire szép, mennyire más arcát mutatja a Balaton akkor, amikor nincs  nyaralási szezon. Nekik is szól tehát ez a hiánypótló felvétel. És ki tudja: talán ettől kap majd kedvet az ember, hogy megnézze magának a tavat akkor is, amikor nincsenek tömegek a parton.

 

Forrás: youtube.com
BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.