Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Balatonnal télen

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Télen is csodás hely

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Télen is csodás hely


2020/02/28
Pi

Balaton télen, de Balaton főleg nyáron. A magyar tenger legcsodálatosabb arcát vitathatatlanul nyáron mutatja meg. Azonban télen sem ronda. Sőt!

Balaton télen

Az emberek nagy többsége akkor megy a Balatonhoz, amikor jó idő van. Ezért hibáztatni senkit sem lehet, ez természetes dolog.

Az ott élők, illetve a tó évszakfüggetlen szerelmesei azonban tudják: a tó nem csak a legmelegebb évszakban gyönyörű, hanem az év többi szakában. Ilyenkor maximum csak másik arcát mutatja felénk.Az interneten elérhető videók nagy többsége (szintén teljesen indokolt okokból) a nyári tavat mutatják be. Éppen ezért számít nagy kincsnek az, amikor ilyen minőségi felvételre bukkanunk, mint amilyen az alább bemutatandó felvétel is.

Mert az emberek nagy többsége - mint írtuk nem tudja, hogy mennyire szép, mennyire más arcát mutatja a Balaton akkor, amikor nincs  nyaralási szezon. Nekik is szól tehát ez a hiánypótló felvétel. És ki tudja: talán ettől kap majd kedvet az ember, hogy megnézze magának a tavat akkor is, amikor nincsenek tömegek a parton.

 

Forrás: youtube.com
BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!