Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Balatonnal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Az örök dilemma Balatonnal kapcsolatban: északi vagy déli part?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Az örök dilemma Balatonnal kapcsolatban: északi vagy déli part?


2019/07/16
Pi

Az örök dilemma Balatonnal kapcsolatban: északi vagy déli part?

Balatoni pihenés

Bevallom őszintén számomra a Balaton az A Balaton, függetlenül attól, hogy hegyeket látok magammal szemben, vagy csak a túlpartot. Egy kicsit a déli part keleti felé húzok, de lehet, hogy ez a gyerekkoromból adódik, amikor is rengeteget jártunk oda.

Felnőttként már persze az északi partot is alaposan feltérképeztem és látom már a különbségeket is.
Azok pedig a már említett aspesktusok: a fiatalabbak a déli part, az idősebbek az északi part mellett teszik le a voksukat. Akik bulizni szeretnének, azoknak irány Siófok és a környéke, akik a nyugodtabb, minőségi pihenésre vágynak, azok pedig Balatonfüred és Badacsony felé veszik az irányt.Vannak olyanok is, akik késhegyre menő vitákba bonyolódnak ebben a témában, de én úgy gondolom, hogy ez felesleges. A Kárpát-medence eme gyöngyszeme mindannyiunk büszkesége. Nincs még egy ilyen tó Európában, ami ilyen komplex módon és biztonságban tudja kiszolgálni az embert, a pihenni vágyókat.

Az alábbi videóban is a Balatonnal foglalkozunk. Ez inkább az északi partot és Tihanyt mutatja be, de véletlenül sem szeretnénk újabb vitákat generálni. Inkább csak dőljön mindenki hátra és élvezze ezt a csodás felvételt. Kis hazánk tengere ugyanis a legjobbat érdemli. Ha már Ő is azt nyújtja.

 

Forrás: youtube.comKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.