Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Argentínával

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Argentína bizarr világa

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Argentína bizarr világa


2019/04/03
Pi

Mi jut eszébe az embernek akkor, ha azt hallja, hogy „Argentína”? Persze a futball, az isteni Maradona, vagy a jelenkor nagyágyúja Messi megkerülhetetlen. Ha a kultúra vonalát nézzük, akkor a tangó sem kikerülhető természetesen. Természetesen ez az ország sokkal több ezeknél!

Argentín csoda

Azt majd’ mindenki tudja, hogy Dél-Amerika második legnagyobb országáról van szó, melynek fővárosa Buenos Aires, de ezzel, illetve az előbb említett információkkal kiegészülve az átlagember nagyjából ennyit tud földünk eme pontjáról. Nagyjából 30-szor nagyobb, mint Magyarország és a népessége is sokkal több, mint a miénk, hiszen ott majd’ 43 millió ember él. A sokkal nagyobb ország több lakost is kívánna, azonban ez Argentína földrajza miatt nem valósulhat meg.

Az ország tele van vadregényes tájakkal, a Föld más pontján nem látható csodás vidékekkel. A hegyvidéke például az ország északi részétől hosszában egészen délig tart, és akkor még nem is beszéltünk Patagóniáról, mely szintén hatalmas szeletet váj ki magának Argentínából. Megfigyelhető, hogy a nagyobb városok az alföldi részeken jöttek létre, oda koncentrálódik minden. Összességében véve elmondható, hogy ez az ország is főváros központú.De akkor miért „olyan nagy száma”? A már említett hegyes vidéke miatt. Ugyan emberek kevésbé, de állatok és növények annál inkább élnek azon a vidéken.Csodás környezet, szemet gyönyörködtető tájak, melyek a világ más pontjain nem találhatóak meg. Ez Argentína. Hoztunk is róla egy nem mindennapi videót, mely alátámasztja a szavainkat. Nézze meg mindenki és döntse el, hogy igazunk volt-e!

Fogadni mernénk, hogy a végső válasz igen: Argentína egy nem mindennapi ország!

 

Forrás: youtube.com
34Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.