Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Budapesten

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Budapest felgyorsítva

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Budapest felgyorsítva


2019/02/27
Pi

Csodás felvételeket mutatunk most be, melyeken keresztül azt láthatjuk, hogy miket keresnek első sorban a külföldiek, mikor a fővárosban járnak!

Budapest történései

Egy év Budapesten.Budapestről csodás videókat lehet összevágni és ezt bizonyítják a tehetséges videósok (belföldiek és külföldiek egyaránt) napról napra.
Azonban nem végeláthatatlan ezen videók sora, mert nem mindegyik videó tökéletes mindazonáltal. Azonban kutatásunk alatt rábukkantunk két olyan felvételre, mely szemet gyönyörködtető képet mutat a magyar fővárosról.


Mind  a kettőt külföldi videós készítette, ami két dolgot árul el: Budapest egy csodás város, mely a határainkon túl élőket is megmozgatja, illetve azt, hogy mire figyelnek oda ezek az emberek, mikor a városunkba látogatnak. Ez ugyanis borzasztóan árulkodó. Ezeket az attrakciókat kell továbbfejleszteni, ami által valamikor egészen biztosan elérjük azt, hogy a térségről ne úgy beszéljenek, hogy Prága, Bécs és Budapest, hanem egy olyan környezetről, melynek a magyar főváros a központja.
Szerencsére a magyar intelligenciának és leleményességnek nincsen határa, az utóbbi években pedig nem kevés pénz ömlött a magyar turizmusba illetve idegenforgalomba, mellyel párhuzamosan fejlesztetik az infrastruktúrát, így aztán nem lehet kérdéses, hogy az előbb felvázolt vízió nemsokára valósággá is válhat.

forrás: youtube.com

 

 

Forrás: youtube.com

nextvoyage képe a Pixabay -en.

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.