Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt tavasszal Budapesten

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Ébredő Budapest

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ébredő Budapest


2020/04/03
Pi

A legszebb dolog az évben az, mikor felébred a természet és vele együtt a város is. Íme a bizonyíték!

Budapest ébredése

Tavasszal legszebb a természet ez nem is lehet kérdéses. És ez igaz bizony Budapestre is.
Járka-kelve a városban nincs is annál lehangolóbb, mikor szürkeség, szmog, büdös és kosz, feketeség és sötétség veszi körül az embert. Viszont tavasszal, mikor a természet felébred, az ember is kivirul.
Ismét láthatjuk a napot, a kék eget, az utcákon a virágzó fákat, a levegő is sokkal kellemesebb és ilyenkor valahogyan mindenhez sokkal több kedve van az embernek a dolgokhoz.
Ismerős érzés, igaz?
Ezt mutatja be ez a csodálatos videó is.
Az éledő természet remekművét, a kirándulások iránt ébredő ellenállhatatlan vágyat. És ki tudja? Lehet, hogy ha Te is megnézed ezt a felvételt, utána azt fogod érezni: Nekem is el kell indulnom, mert ezt a csodát, a tavaszt, Nekem is át kell élnem. Elég volt a szobából és a négy falból! Irány a természet lágy öle.
 

 

Forrás: youtube.comKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.