Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Budapest szépségei

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Budapest, ahogy a külföldiek látják

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Budapest, ahogy a külföldiek látják


2018/09/12
Pi

Mit nézzen meg egy külföldi, ha idejön hozzánk? Érdekes kérdés, melyet nem lehet eléggé körbejárni. Ez a videó most mégis kísérletet tesz rá, íme hát a végeredmény!

Ez Budapest

Budapest egy napja.Milyen képet festünk magunkról a külföldiek szemében?Nem, most nem politikai szempontból tesszük fel a kérdést, hanem általánosságban.
Aki veszi arra a fáradtságot, hogy eljön Magyarországra, Budapestre, hogy megnézze az itteni helyeket, melyekről oly’ sokat hallott már korábban, akkor miért pont azokat látogatja meg, amelyeket végül megnéz? Persze az előbb említett hallomás sokat számít, de ha egy kis spontaneitást is belecsempésznek a történetbe, akkor elég érdekesen is alakulhatnak a dolgok.


Az itt bemutatandó videó erre a tökéletes példa.Budapest, utazás, ősz – milyen a Kárpát-medence szíve ilyenkor?A végeredmény bizony magáért beszél. Nézzük hát most meg mi is, hogy milyennek látnak minket a külföldiek! 

 

Forrás: youtube.com
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.