Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Budapesttel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Csodálatos tavaszi Budapest

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Csodálatos tavaszi Budapest


2019/04/02
Pi

Budapest sem mutat akármilyen képet magáról tavasszal, és ez alól az idei év sem lehet kivétel! Íme a bizonyíték!

Budapest 2019

Budapestről forgatott az idei tavaszon az Around The World internetes  oldal. Minden évben adnak ki ilyen videókat és az idei év sem maradhatott ki a sorból.
Nagyon érdekes látni azt, hogy mire is kíváncsiak a külföldiek, mikor hozzánk érkeznek.

A bizonyíték pedig egyértelmű. A legnagyobb látványosságaink, turista vonzó helyeink ezúttal sem maradhatott ki a felkeresett helyszínek közül.A főváros bája pedig így tavasszal is magával ragadó.Mindent elmond a videóról, hogy alig egy hét alatt több, mint 60 000 megtekintéssel bír. Az azért nem akármi, hiszen az ilyen típusú videóknál nem szokás ekkora számot produkálni.
Azt hiszem, ennyi bőven elég arra, hogy felkeltsük a felvétel iránti érdeklődést.

Nem jöhet így más, íme a videó:

 

Forrás: youtube.com
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.