Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a NASA fotójával

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Így néz ki Budapest az űrből

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így néz ki Budapest az űrből


2020/05/29
Pi

Mindig nagyon jó, ha olyat mutatnak nekünk, melyet nem szokványos. Így tett most a NASA is: olyan fotót mutattak Budaepstről, mely valóban nem mindennapos!

NASA fotó Budapestről

Maga a kép március 18-án készült, melyet a már lezárult 62-es Expedíció egyik űrhajósa, egészen pontosan az orosz Oleg Kononienko készített.
A kép ezen a linken nagyítható. 
Természetesen digitálisan fel lett javítva, hogy még jobban élvezhető legyen.
Az oldalon nem csak a képet mutatják be a közönségnek, hanem írnak egy kis ismertetőt is Magyarországról, Budapestről, melyben megemlítik, hogy az ország 20%-ának a lakossága itt él.
Megemlítik még büszkeségünket, a Dunát is, mely kettészeli a várost és az országot.
A fotón ugyan nem kapnak kiemelt szerepet, de megemlékeznek a Budát és Pestet összekötő csodás dunai hidakról is.
Íme a fotó:

Forrás:earthobservatory.nasa.gov

Анжелика Ивашура képe a Pixabay -en.
BudapestKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!