Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt az utazással

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Budapest, ahova érdemes utazni

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Budapest, ahova érdemes utazni


2019/10/30
Pi

Budapest a második legjobb hely utazás szempontjából a Földön ár-érték arányban. Mutatjuk a részleteket!

Budapesti utazás

Lonely Planet a világ egyik legnagyobb turizmussal foglalkozó magazinja. Eszerint az (internetes) újság szerint Budapest a világ második legjobb helye ár-érték arányban.

Összesen négy kategóriába sorolja az ajánlott utazási célpontokat a kiadvány. A Best In Travel kategóriában 2020-ra ajánlva a tíz legjobb országot, várost, régiót és ár-érték arányban gyűjtötték össze a szerkesztők. Eszerint Budapestet az utóbbi kategóriában csak Kelet-Nusa Tenggara, egy indonéz tartomány előzte meg.Nézzük hogyan jellemzik a magyar fővárost: Budapest nagy előnye, hogy rengeteg jó és olcsó fürdő található itt, de kiemelik a borozókat és a romkocsmákat, valamint a város kávéházait is.
Az építészetet nézve szót ejtenek a város szecessziós épületeiről is, külön írnak a Keleti pályaudvarról, amit a legjobb helynek neveznek egy budapesti kirándulás elkezdéséhez és befejezéséhez.

A lista harmadik helyére egy indiai állam, Madhja Prades került, a tízben ott van még többek között Szerbia, Tunézia, Azerbajdzsán és a görög főváros, Athén is.

Íme, egy nagyon jó hangulatkeltő videó. Ezt látva nem is olyan meglepő a listán elfoglalt előkelő helyezés, igaz?

 

Forrás: youtube.com, pixabay.comKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.