Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Chicagoval

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Chicagoba közvetlenül

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Chicagoba közvetlenül


2019/08/09
Pi

Mindig jó az, ha Magyarország és Amerika között közvetlen járat létesül. Ezt már egyre több légitársaság alkalmazza, pedig voltak olyan idők, amikor egyetlen járat sem indult direktbe véve a két ország között. 

Chicago Budapest közvetlenül

Szerencsére ma már más szelek fújnak, ami a két ország pozitív viszonyára, illetve a gazdasági kapcsolatok megerősödésére utalnak.

Chicago és Budapest között indít közvetlen járatot a dallasi székhelyű American Airlines (az USA legnagyobb légitársasága).
A tervek szerint a jövő évi nyári menetrendbe kerül fel a járat. A magyar piacon már jelen levő légitársaság hetente négyszer közlekedteti a járatot – immáron tehát a szeles városba is.A légicég honlapján csütörtökön publikált közlemény szerint Budapestre az American Airlines Boeing 787-8-as Dreamlinerei közlekednek hetente négy alkalommal május 7-től október 24-ig. A társaság emellett a régióban Krakkóba és Prágába is indít járatokat Chicagóból.

Az Illinois-i nagyváros és Budapest között tavaly létesült először közvetlen összeköttetés, akkor a LOT Polish Airlines indított járatot a két város között, amely egész évben heti kétszer közlekedik.
A jövő évtől azonban a LOT már csak a nyári menetrendi időszakban jár majd Chicagóba Budapestről, és változatlanul hetente két járat közlekedik, amelyet az American Airlineshoz hasonlóan szintén Boeing 787-8-as Dreamlinerekkel teljesítenek.

Az American Airlines a Malév 2012-es csődje előtt Budapest és New York között biztosított járatokat a nyári időszakban, de a nemzeti légitársaság csődje miatt 2012 májusában már nem újította meg a járatot. A légicég tavaly tért vissza Budapestre, amikor a LOT New York-i és chicagói járatának megnyitásával egy időben Philadelphiába indított új járatot, amely az idei és a jövő évi nyári menetrendben is közlekedik, az American Airlines Boeing 767-300-asainak fedélzetén lehet eljutni Pennsylvania állam legnagyobb városába.

Nézzük meg jobban mire is lehet felkészülni, milyen város is Chicago?

Hoztunk egy videót, amely nagyon jól mutatja be a város értékeit, szépségeit.

Ez tehát Chicago:

 

Forrás: youtube.com

Pexels képe a Pixabay -en.

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.