Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Csernobilban

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Ilyen ma Csernobil

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ilyen ma Csernobil


2018/10/29
Pi

Csernobil rejtélyét járjuk most körbe. Megmutatjuk azt, hogy hogyan fest manapság az egykoron virágzó, manapság szellemváros!

Csernobil ma

Sokan persze egyből rávágják, hogy dehogy is, soha!
Azonban elég sokan gondolkoznak erről teljesen máshogyan. Persze eljutni oda nem a legegyszerűbb dolog a Földön. Nem egy engedély és ellenőrző zóna áll az ember előtt, hogy megnézze: mi is történt anno azon a borzasztó 1986 április 26-ai napon.Mi lett a következménye az emberi hibának? Persze a teljes konzekvenciát nem láthatjuk, mert rengeteg emberi életbe került a 4-es reaktor meghibásodása. De hogyan néz ki ma az a környék, melyet 1 nap alatt ürítettek ki? Ezt mutatja most be ez a videó!
 

 

Forrás: youtube.com
34Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.