Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Eztörtént a Balatonnal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Balaton csodája tavasszal

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Balaton csodája tavasszal


2020/03/29
Pi

Balaton tavasszal. Balaton nyáron,ősszel,télen. Balaton mindig! Íme a felvétel, mely megmagyarázza ezt a furcsa felvezetőt!

Balaton tavasszal

A Balaton tehát mindig csodálatos.
Valljuk be, egy kicsit túl is “misztifikálja” az ország a tó jelentőségét, de mivel Magyarország ilyen kicsi, kevés az attrakciónk, így ez a felhajtás a tó körül érthetővé válik.

Mikor kicsit is beüt a jó idő, azonnal útrakel a magyar, és meg sem áll a tengerünkig.
Nyáron állandó telt ház, tumultus, dugó és forróság fogad minket, de rossz idő, vagy az ébredő természet hajnalán sem kell aggódnunk programlehetőségek híján.Mindegyik időszaknak megvan a maga arca. A nyarat mindenki ismeri, a telet meg nagyon senki sem, kivéve az ott élők. Marad tehát az ősz és a tavasz, mi pedig most utóbbival foglalkoznánk egy kicsit jobban, hiszen az ébredő természetnél nincsen szebb.

Az alábbiakban bemutatunk egy felvételt, alátámasztva a mondanivalónkat. A Balaton tavasszal is csodás, egyedi képet mutat. Sok-sok ezer ember kedvenc tava és környezete nem mindennapi látványosságokkal hívja a még több érdeklődőt magához.

Tavalyi videó következik tehát most arról, hogy mi vár idén ránk. Már előre boldogok lehetünk: a mi kincsünk, a mi hazánk legnagyobb talizmánja ebben az évben is csodálatos lesz.

 

Forrás: youtube.comKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.