Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Dunakanyarral

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Magyarország közkedvelt helye

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Magyarország közkedvelt helye


2020/04/03
Pi

Az alábbiakban egy kicsit részletesebben bemutatjuk az ország harmadik legnépszerűbb helyét, mely sok tízezer turista célpontja. Íme!

Népszerű Dunakanyar

Jobban megvizsgálva azonban ez nem is olyan véletlen, hiszen ez a vidék minden olyan attrakcióval rendelkezik, ami egy ilyen rangos pozícióhoz kellhet.

A szállodák, mi több a kisebb szállásadók is felismerték a lehetőséget, így ma már több napra nagyon egyszerűpihenést szervezni a környékre.De mit is ad pontosan nekünk a Dunakanyar? Nyugalmat, jó levegőt, kirándulás csokrot, csodás látványt, programok hadát, szórakozási lehetőséget a gyerekeknek és természetesen az egész családnak.

Azonban a Dunakanyar legnagyobb csodája véleményünk szerint az odaút. A Duna mellett kanyarogni, a hangulatos településeken átmenni igazán nagy élményt jelenthet mindenkinek.


 

Az sem elhanyagolható azonban, hogy ez az a hely, amely minden évszakban tartogat valami különlegességet számunkra. A kirándulások, a szabad ég alatti esti szalonnasütések, mikor a csillagos eget kémlelhetjük, távol a városok zajától és fényétől, a látvány, a szinte kertbe bejövő állatok…

Ezek azok a dolgok, melyek mással nem pótolhatóak.

A következőben mutatunk egy videót is a helyről – kiegészülve a Visegrádi Várral és környékével.

Ebben minden olyan csodás élmény megtalálható, mely a cikkben megemlítésre került. Ha ezek együttese nem hozza meg a kedvet egy itteni kiránduláshoz, akkor valószínűleg semmi sem fogja.

Íme tehát a Dunakanyar:

 

Forrás: youtube.com

Laci Döme képe a Pixabay -en.

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.