Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Kaliforniával

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Kaliforniai álom

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kaliforniai álom


2019/05/03
Pi

Kalifornia az Amerikai Egyesült Államok nyugati partjának déli részén fekvő állama, a megvalósult amerikai álom maga. De vajon tényleg maga az álom?

Kalifornia valósága

Központja Los Angeles, mely egy 4 milliós nagyváros, és az amerikai filmgyártás és szórakoztatás központja.
Erre a városra bőven igaz az, hogy egyszerre számít a földi paradicsomnak és a pokolnak.

Nagyon sok lehetőség van ebben a városban, az igazi pénzemberek, óriás cégek itt találhatóak, aki sikeres és tehetséges egészen biztosan képviselteti magát Kaliforniában.
A városnak vannak nagyon felkapott részei, ahova a gazdagok és a sztárok költöznek, ilyen például Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Malibu.
 A város kerülete 550 km, ami a 4 millió ember tekintetében elmondható, hogy ez nem egy zsúfolt, hanem ennek pont az ellenkezője: egy szellős nagyváros.

Azonban LA (a helyiek csak így hívják) képes a pokoli arcát is megmutatni. Nem egy film, írás foglalkozik vele, hogy ez az a város, mely egy pillanat alatt a vállára emel, és egy perc múlva beletapos a földbe. A drogok, a bűnözés és az összes földi „jó” megtalálható ebben a városban.

Szóval Los Angeles eléggé kétarcú egy talapülés. Az átlagemeber számára azonban még mindig inkább az áhított vágyálom kategóriába tartozik. Hogy miért?

Ennek járunk utána, így mutatunk is róla egy videót. Mindenki eldöntheti ezek után, hogy érdemes-e elmenni oda személyesen. A negatív dolgok ellenére a válasz valószínűleg az igen lesz.

Íme Los Angeles:

 

Forrás: youtube.com
34Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.