Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a viharos Keszthellyel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Ki az úr?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ki az úr?


2020/03/27
Pi

Nem véletlenül született az a dal, hogy, a tavaszi szél, vizet áraszt. Az évnek ezen szakaszában előfordulhatnak olyan esetek, ami Keszthelyen esett meg a napokban.

Viharos Balaton

Volt már olyan tavasza a történelemnek, hogy nagyon nagy hidegek voltak, elvitte a termést a fagy. De persze olyan is volt nem egyszer, hogy a tél után szinte azonnal a nyár jött, mindenféle jelentősebb átmenet nélkül.

A gyakori azonban az idei állapot, amikor szépen lassan jövünk ki a télből és éled fel a természet. Hol viharosabban, hol nyugodtabban, hol egyet előre lépve, hol kettőt vissza, de haladunk a jó idő felé.

Keszthelyen a napokban nem kicsit viharosabban, kettőt vissza lépve sikerült előre haladni a naptárban.
Erre mutatunk most bizonyítékot. 

A képeken jól látható, hogy a viharos Balaton kicsapódó hullámai elárasztották a keszthelyi sétányt. Milyen érdekes: nemrégiben már megindultak az emberek a Balaton felé. Kissé jobb volt az idő, sokan akartak kiszakadni a négy fal közül. Most azonban a természet megmutatta: ő az úr.

Remélni tudjuk, hogy nemsokára megint szebb napok jönnek (jó idő és vírusmentes időszak) és nyugodtan, egyet előre lépve haladhatunk a tavasz felé, hogy többek közt Keszthelyen se a víz hömpölyögjön a sétányon.

 

Fotók: pixaby.com, mti

KATALIN CSENDES képe a Pixabay -en.


BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.