Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a tavaszi Kis-Balatonnal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > A tavaszi érintetlenség

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A tavaszi érintetlenség


2020/05/09
Pi

A Kis-Balaton Magyarország egy olyan szeglete, amelynek nagy része a külvilág számára ismeretlen, mert lezárt terület. Ezzel nincs semmi probléma, mert a természet megóvása a 21.században kulcskérdésnek számít. Éppen ezért kell értékelni az olyan felvételeket, melyek az ország ezen részén készültek. Mutatjuk!

Kis-Balaton tavasszal

Korábban mi magunk is foglalkoztunk a Kis-Balatonnal, illetve annak csodáival.
Egy zárt élővilágról beszélhetünk, melynek nagy részét a nagyközönség számára nem engednek meg, hogy személyesen is megcsodálják, mert a természeti értékek megóvása mindennél előbbre való.

Ezzel azonban nincsen semmi baj. Addig jó, amíg vannak ilyen részei az országnak, sőt: addig jó, ameddig minél több olyan hely van, ahol még nem az ember, hanem a természet az úr. Kellenek az ilyen részek. Ne legyünk telhetetlenek, de bárcsak több ilyen lenne.

A következő felvétel a tavaszi Kis-Balatonról szól. Egyedi élővilág, érintetlen paradicsom. Maradjon is így minél tovább!
 
Forrás: youtube.com
 

Iván Tamás képe a Pixabay -en.
érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.