Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Koh Samuin

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > A csodálatos Koh Samui

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A csodálatos Koh Samui


2018/11/06
Pi

Koh Samui egy csodás világ, mely Thaiföld egy eldugott részén található. Nehezebb oda eljutni, de ha már ott van az ember, akkor igazán lélegzetelállító látvány tárul elé.

Koh Samui csodája

Thaiföld maga a csoda, a megvalósult földi paradicsom. Mindenki ismeri Phuketet, a csodás szigetet, de ezen felül még nem elhanyagolható Koh Samui sem.

Ko Szamui a Thai-öböl Szamuj-szigeteinek része. A szigetcsoport mintegy 80 szigetből áll, amelyek közül a legnagyobb Ko Szamui. A sziget gazdaságában korábban a mezőgazdaság és a halászat volt jellemző, napjainkban azonban már a turizmus a meghatározó. Maga a sziget az 1980-as évek vége felé kezdett népszerű lenni, ma már évi 1,5 millió turista érkezik ide. A sziget fokozatosan alakult át egy drága üdülőterületté. A főszezon decembertől márciusig, illetve július-augusztusban tart. Ilyenkor az árak is magasabbak.Azonban mint azt az alábbi videóban mindenki láthatja, egyszer biztosan megéri élőben is látni.

Csodás felvételek jönnek a világ egy eldugott kis paradicsomából:

 

Forrás: youtube.com
34Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.