Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Korfuval

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Korfu a közkedvelt magyar üdülőhely

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Korfu a közkedvelt magyar üdülőhely


2019/05/16
Pi

Korfu a 90-es években a magyarok által is fel lett fedezve. Mutatjuk, hogy miért tartja a mai napig a népszerűségét!

Korfu szigete

Korfu egy népszerű üdülőhely, Görögország legnyugatibb szigete, közel Albániához, és nem olyan messze fekszik Olaszországtól sem.

A 90-es évek magyar határnyitása hozta az utazási irodák nyitás „cunamiját” az országban, így nem csak nyugatra indult meg az ország, hanem bizony keletre, délkeletre is.Hiszen ha jól belegondolunk Görögország nincsen olyan messze tőlünk, 1000 kilométer és már görög földön is lehetünk.  Egy nap buszozás pedig akkoriban nem volt olyan nagy áldozat, így aztán megindult a magyar nép nyaranta. Legendák szerint voltak olyan időszakai ennek a kornak, hogy magyar szótól voltak hangosak a görög vendéglátóhelyek, hogy magyarul is kiírták az árakat, így aztán tényleg sokan jutottak el az ország különböző területeire.

Korfu pedig a legközelebbi helyszínnek számított, így sok hazánkfia megfordult ott. Sokan értik ezáltal ha azt mondom, hogy Korfu gyönyörű hely. Csodás tengerpartok, fantasztikus klíma, nyaranta a tenger kellemes és egyszerre hűsítő is.

De Korfu persze sokkal többre is képes, többet tartogat, mint egy sima nyaralás és tengerben pancsolás. Megigéző helyek, nagyszerű túrák – életre szóló élmények sora vár minden idetérőt.

Szerencsére mára az infrastruktúra is éppen eléggé kiépült, így aki odalátogat kellemes élményekkel térhet haza.

Mutatunk is egy videót most Korfuról, ami minimum figyelemfelkeltő lesz. ÉS ki tudja? Lehet, hogy már most nyáron, személyesen is átélheti Korfu egyedi hangulatát. Csalódni egészen biztosan nem fog.

Íme Korfu:

 

Forrás: youtube.com
34Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.