Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt 1994-el

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Magyarország 1994-ben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Magyarország 1994-ben


2020/04/30
Pi

Magyarország 1994-ben. Egyesek szerint az egyik legjobb éve volt a 90-es éveknek, mások szerint pedig butaság megkülönböztetni ezen időszak bármely évét a többitől.

1994-es Budapest

Egy biztos minden esetre: más világ volt akkoriban. Persze ez manapság csak üres frázis puffogtatásnak tűnik, de van benne igazság. Akkoriban Magyarország egy a szocializmustól nemrégiben megszabaduló ország volt, amely kitárta kapuit és az itt élők is szabadabban felfedezhették maguknak szinte a teljes világot.
A ruhák, az autók már cserélődtek (igaz lassan), az épületek még inkább a régi kor szelleméről tanúskodtak.
Az évszakok is mások voltak akkoriban. Lehet tagadni a globális felmelegedést, lehet belőle politikai kérdést csinálni, de az igaz: a nyarak csodásak voltak a Balatonnál (is) akkoriban (ez nagyon igaz 1994-re is), a téli napok pedig hideggel és legfőképpen hóval teltek el.

Most mutatunk egy felvételt éppen a már sokat emlegetett 94-ből. Óriási szerencse, hogy pont akkoriban robbant be a kézi kamera divat, így elég sok olyan felvétel született akkoriban, ami ma már nem nagyon lenne lényeges. Ez azonban most Nekünk kapóra jön, így láthatjuk azt, hogy milyen is volt az 1994-es világ.





Milyen érzés ezt látni több, mint 25 év távlatából?

Forrás: youtube.com




Budapest



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!