Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt 1994-el

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Magyarország 1994-ben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Magyarország 1994-ben


2020/04/30
Pi

Magyarország 1994-ben. Egyesek szerint az egyik legjobb éve volt a 90-es éveknek, mások szerint pedig butaság megkülönböztetni ezen időszak bármely évét a többitől.

1994-es Budapest

Egy biztos minden esetre: más világ volt akkoriban. Persze ez manapság csak üres frázis puffogtatásnak tűnik, de van benne igazság. Akkoriban Magyarország egy a szocializmustól nemrégiben megszabaduló ország volt, amely kitárta kapuit és az itt élők is szabadabban felfedezhették maguknak szinte a teljes világot.
A ruhák, az autók már cserélődtek (igaz lassan), az épületek még inkább a régi kor szelleméről tanúskodtak.
Az évszakok is mások voltak akkoriban. Lehet tagadni a globális felmelegedést, lehet belőle politikai kérdést csinálni, de az igaz: a nyarak csodásak voltak a Balatonnál (is) akkoriban (ez nagyon igaz 1994-re is), a téli napok pedig hideggel és legfőképpen hóval teltek el.

Most mutatunk egy felvételt éppen a már sokat emlegetett 94-ből. Óriási szerencse, hogy pont akkoriban robbant be a kézi kamera divat, így elég sok olyan felvétel született akkoriban, ami ma már nem nagyon lenne lényeges. Ez azonban most Nekünk kapóra jön, így láthatjuk azt, hogy milyen is volt az 1994-es világ.

Milyen érzés ezt látni több, mint 25 év távlatából?

Forrás: youtube.com
BudapestKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.