Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Magyarországon

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Te hova mennél Magyarországon?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Te hova mennél Magyarországon?


2019/04/18
Pi

A kérdés adott: ha lehetőséget kapnál rá, Te hova utaznál Magyarországon? Bárhova? Bármennyi időre?

Magyarország csodája

„Magyarország kis ország, Magyarország Mennyország”.
Idézet, de azok közül is a legszebbek egyike.Itt a Kárpát-medence szívében ez a büszke nemzet nem is tudja igazán, milyen szerencsés. Csodás környezet, megannyi lélegzetelállító táj várja a szerelmeseit, látogatóit. Szerencsére azokból pedig akad bőven. Érdekes kérdés, így illik eljátszani a gondolattal: Te hova mennél az országban szíved szerint? 


Mint írtuk, a lehetőségek kifogyhatatlanok: a Balaton lehetőségei, a Mátra meredek dombjai, a Bükk nyugalma, a Mecsek csodás természete, a Dunakanyar páratlan szépsége, az Őrség rejtélyes tájai, az Alföld végtelen rónája, mely igazán naplementekor mutatja meg romantikus báját és még hosszasan lehetne sorolni a lehetőségeket. Az alábbiakban mutatunk egy videót az alábbi kérdésből. Ezt egy külföldi videós készítette, így az Ő véleménye is bőven jelenthet támpontot számunkra. Nyilván Ő nincs ismeretében teljesen az ország nyújtotta lehetőségeknek, de azért jó látni azt, hogy milyen képet láttatunk magunkról.
Magyarország: Én így szeretlek!

 

Forrás: youtube.com
 Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.