Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Mátrával

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > A Mátra mindig gyönyörű

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A Mátra mindig gyönyörű


2018/11/14
Pi

A Mátra hazánk legszebb hegysége, mely mindig csodálatos. Íme a legjobb bizonyíték erre!

Mátra szépsége

A Mátra az ország legszebb hegysége. Legmagasabb pontja a Kékes, ami 1014 méter magasra nyúlik fel, és amely egyben a legnagyobb pontja az országnak. Ezek azok a dolgok, melyeket mindenki tud róla.Azonban aki még nem töltött ott huzamosabb időt, az csak felületesen ismeri.


Csodálatos települések, helyek, kiránduló útvonalak és erdők vannak itt, melyek annyira szépek, hogy az ember nem is érti, hogy miért nem inkább minden nap erre felé sétálgat.
A nyugalom, a természet veszi körül a barangolókat, tiszta levegőben, távol a város minden zajától, gondjától és bajától úgy érzi, hogy itt nem érheti semmi probléma sem.
És bizony ez így is van. A Mátra az a hely, ahol tökéletesen igaz az a mondás: télen-nyáron gyönyörű.
Személy szerint nekem az őszi Mátra a favoritom, hiszen azt a szépséget, mely akkor ott van, nehéz überelni. A színes fák, a hűs levegő, a megnyugvó természet… Csodás!Azonban a téli Mátra sem akármilyen.Ezt mutatjuk most be!


Íme egy videó arról, hogy milyen is az Északi-középhegység legnagyobb tagja télen. Lebilincselő felvételek jönnek!

 

Forrás: youtube.com
 
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.