Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Mianmarral

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Mianmar a fel nem fedezett rejtély

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mianmar a fel nem fedezett rejtély


2019/07/10
Pi

Mit tudunk Mianmarról, gyerekkori nevén Burmáról?Valljuk be, hogy keveset. Egy titokzatos világ tőlünk távol, melynek Thaiföld, India és Kína is a szomszédja. Az ország persze sokkal több ennél. Mutatjuk!

Mianmar rejtélyes

Magyarországnál majdnem hétszer nagyobb a területe, ezáltal sokkal többen, összesen 54 millióan lakják. Az itteni emberek többsége a buddhista vallást gyakorolja, ami teljesen természetes, hiszen a szomszédos országok többségében is így alakul a vallások aránya.

Nem gondolnánk róla, de a közbiztonsága nagyon jó, a térséget már meglátogató turisták szerint a legjobb.Mert igen, itt van a ”kulcs elásva”. Mianmar törekszik rá, hogy odakerüljön a mézesbödönhöz, melyből Thaiföld már jó ideje lakmározik. Ezen mézesbödön neve pedig az, hogy idegenforgalom. Ez az ország is szeretne egy szeletet magának a térség legnagyobb bevételi forrásából és sokat is tesznek azért, hogy ez valóra válhasson.

Hogy miért éri meg ide ellátogatni?

Mert még ennek ellenére sem fedezték fel annyira, még van benne titokzatosság, izgalmas furcsaság. A beszámolók szerint az ország olyan, mint a 40 évvel ezelőtti Ázsia.

Elképesztően szép, „romlatlan” tájakat lehet látni, éjjel az égbolt bámulatos, olyan, melyre itthon sajnos nincs esélyünk felnézni a fényszennyezettség okán. Thaiföld is híres templomairól, azonban aki szép buddhista imahelyeket akar látni, annak Mianmarba kell menni.

Az olcsóság itt is tetten érhető, tehát ugyan az igaz, mint a szomszédokra: csak ide kell utazni és kint már könnyedén elboldogul az ember anyagilag.

Vallási helyei, templomai még nem hemzsegnek a turistáktól – egy szó mint száz: látni kell!

 

Forrás: youtube.com

karl-ferdinand képe a Pixabay -en.

Jörg Peter képe a Pixabay -en.

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.