Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Debrecenben

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Debrecen a nagyváros

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Debrecen a nagyváros


2019/04/18
Pi

Debrecen szépen lassan nagyvárossá lett. Nem volt ez mindig így, de látszik: kemény munkával micsoda eredményt lehet elérni!

Debrecen szépsége

Debrecen, mint az ország második legnagyobb, illetve a legnagyobb vidéki város, előkelő helyen van az ország településeinek rangsorában. Mind amellett, hogy kicsivel több, mint 200 000 ember lakja, egy egész országrész központjának is tekinthető. A városnak ráadásul történelmi hagyományai is vannak: egy időben, ugyanis a magyar országgyűlés itt tartotta üléseit.

A rendszerváltás után sokáig mostohagyerekként volt kezelve a város, azonban a 2000-es évek elején hatalmas fejlődésnek indult: beruházások sora élénkítette fel a környezetet, felpezsdült a társadalmi élet, felújítások, új építkezések tömkelege kezdődött meg, illetve indult el. Ezáltal Magyarország legkeletibb nagyvárosa ma már egy igazi nyugati város benyomását kelti. A debreceni Nagytemplom, a Csonkatemplom, a főtér, a Nagyerdő, a Virágkarnevál, a második legnagyobb reptér – mind-mind arról adnak tanúbizonyságot, hogy Debrecen kikerülhetetlen lett, ha valamilyen döntés születik az országban.Rengeteg világeseményt is sikerült már ide csábítani, ami pontosan azt bizonyítja: ezt a helyet egyszer mindenkinek látnia kell, mert ez az a hely, ami meg is akarja magát mutatni. Újabb bizonyítékunk az érvelés mentén pedig ez a videó.

Csodás formában mutatatja be a várost, mely nemcsak alátámasztja az eddig leírtakat, hanem felül is múlja azokat. Íme Debrecen:

 

Forrás: youtube.com
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.