Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Niagara csodája

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Földünk egyik legnagyobb csodája

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Földünk egyik legnagyobb csodája


2018/10/31
Pi

A Niagara vízesés Földünk egyik legnagyobb csodája, de mindenképpen leghíresebb természeti képződménye. Most bemutatjuk eme csodát részletesebben!

Ez történt a Niagara vízeséssel

Kanada és az Egyesült Államok egyik elválasztó, határvonala, minden évben turisták százezreinek célpontja.
Ismerjük most meg egy kicsit jobban magát az attrakciót.
A Niagara-vízesés két fő részből áll, melyeket a Kecske-sziget választ el egymástól: a Patkó-zuhatag a határ kanadai oldalán és az Amerikai-zuhatag.
Hihetetlen adat következik: átlagosan percenként 110 000 köbméter víz zúdul le benne percenként. Gondoljunk csak bele: egy átlagos család havi fogyasztása 10-15 köbméter körül van.
A Niagara vízeséssel néha az a csoda is megesik ennek ellenére, hogy extrém hideg esetén befagy.
Az alábbiakban mutatunk egy nagyon különleges videót róla. Hát nem csodálatos Földünk eme pontja?

 

 

Forrás: youtube.com, makenbach képe a Pixabay-rőlKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.