Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Norvégiával

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > A norvég titok nyomában

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A norvég titok nyomában


2019/01/31
Pi

Titkos szigetcsoportot mutatunk be Norvégiából, ahova sokáig csak a helyiek tehették be a lábukat, de sajnos, vagy nem sajnos, ez a helyzet megváltozott.

Ez történt Lofotennel

Van egy sziget Norvégiában, amit szinte csak a helyiek ismernek, ők viszont imádják és semmi pénzért nem mennének el onnan.
Ezt fedezték fel élelmes marketinges szakemberek, ami által utazási irodák is, aminek következménye képen megjelentek a turisták is itt.
Ez a sziget nevezetesen a Lofoten-szigetcsoport, mely a gyönyörű norvég tájak legszebbike – ezt nyugodt szívvel ki lehet jelenteni.


Még a sarkkörön belül fekszik, azonban olyan hőmérsékleti viszonyok is előfordulnak itt, melyre a tudósok is keresik a választ.
Sajnos mára eléggé kiépült az idegenforgalmi infrastruktúrája, ami azt jelenti, hogy 3 kisebb repülőtér és néhány szálloda is várja a szinte érintetlen paradicsomot feltárni vágyókat.
Látva a képeket és a videót nem is csoda. Jó kérdés viszont: háborgassuk Földünk utolsó természeti kincseinek egyikét? Minden áron bele kell „piszkítania” az embernek mindenbe? A válasz nem biztos, hogy egyértelműen igen.
Vagy tévedek? 

Forrás: youtube.com
 
34Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.