Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Szigligeten

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Ilyen az ország legszebb vára

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ilyen az ország legszebb vára


2018/10/30
Pi

A Szigligeti Vár az ország legszebb vára. 1260-ban építették Szigliget mellett, mely a Balaton egykori szigetét képező vulkanikus hegy kúpján emelkedik.

Csodás Szigliget

Az ország egyik legszebb, de minenképpen a legnépszerűbb idegenforgalmi helyszíne a Szigligeti Vár.
Télen-nyáron tömve van turistákkal, ami nem is véletlen. A Balaton-felvidék amúgy is csodás helynek számít. A Szigligeti Várról ráadásul az egész vidék, a hegyek, a völgyek csodásan beláthatóak.
Csodáját sokan és sok féle képpen bemutatták már, de ahogyan ebben a videóban sikerült, az még nem annyira biztos.
Szóval íme egy nem mindennapi videó Szigliget Váráról, mely ősszel készült, ami a színek és a hatások miatt különösen szép lett:

 

 Forrás: youtube.com

 Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.