Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Phenjannal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Így fest Phenjan a titkos város

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így fest Phenjan a titkos város


2019/01/31
Pi

Így fest Phenjan a titkos város - szól a cím. És milyen igaz már ez is, hiszen eddig kevés képet kaptunk arról, hogy mi is zajlik ott a színfalak mögött.

Ez történt Észak-Koreával

Észak- Koráról a zártsága miatt csak legendák keringenek, mert külföldi ember nem látja, hogy mi zajlik az országban.

A mostani vezér, Kim Jong Un színrelépésével kissé ugyan enyhült az ország szigora, azonban még mindig nem a liberalizmus, a nyitottság földi megfelelője.Ennek a nyugat-ázsiai államnak a fővárosa Phenjan, mely város ezer titkok őrzője. De milyen is lehet ott az élet? Ez az, amiről keveset lehet tudni. Az előző vezetés alatt semmit sem kvázi. Valami csoda folytán manapság már lehet néhány videót találni az interneten erről az országról, hogy milyen is lehet az élet arra, kvázi képet kaphatunk arról, hogy milyen lehet az észak-koreai életérzés.

Mi a jellemző a fővárosára?

Hatalmas terek, szinte üres utcák, szinte mintha kihalt lenne a város, pedig mégis csak majdnem 3 millió ember lakja.

Európai szemmel nézve minimum érdekes.

Hogy mindenki képet kaphasson róla, most mutatunk egy videót is. Elképesztő, igaz?

 

 

Forrás: youtube.com
34Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.