Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Ausztrliában

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Ausztrália szépsége

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ausztrália szépsége


2018/11/12
Pi

Ausztráliára nyugodtan mondhatjuk azt, hogy egy teljesen más világ. Kontinensnyi országról beszélhetünk esetében, amely teljesen más ritmusban éli életét, mint a világ többi része.

Ausztrália szépsége

Az évszakok fordítottsága okán telente a világ nagy része irigykedve nézi az onnan érkező képeket, videókat.Az ország másik különlegességét a sok színben pompázó kultúrája adja. Rengeteg népcsoport települt be oda, amely által Ausztráliára nyugodtan ráaggathatjuk a multikulturális jelzőt.

Az ország partvidékén csodás városok vannak, az óceánok nagyon veszélyesek, de az onnan érkező felvételek szintén ínycsiklandozóak. A kontinens közepe lakhatatlan a sivatag miatt, de Ausztrália kettősségéhez ez is pont úgy hozzátartozik.Nem könnyű oda eljutni, de érdekes: akinek ez mégis sikerül, az vagy ott marad végleg, vagy ott ragad lélekben.Egy elképesztően különleges felvételt mutatunk most róla, melyet látva mindenki kedvet kaphat arra, hogy valahogyan mégis élőben láthassa ezt a csodát:

 

Forrás: youtube.com
34Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.