Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Costa Ricában

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Costa Rica titkai

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Costa Rica titkai


2020/03/28
Pi

Főleg innen a Kárpát-medencéből tűnhet úgy mindenki számára, hogy a világ túlsó fele, beleértve  Costa Ricát is, tele van titkokkal. Ez nem is véletlen. Mutatjuk, hogy miért!

Costa Rica titkai

Costa Rica Közép-Amerikában található ország, melyet északon Nicaragua, délkeleten Panama határolja. Hihetetlen adottságai vannak: szinte ha az ember jobbra néz, akkor a Karib-tenger, ha pedig balra tekint, akkor a Csendes-óceán határolja. Telis-tele van erdőkkel, szinte még be sem járt vidékkel ez a hely, melyet a Kordillerák vulkánokkal tűzdelt láncai fogják közre.

Trópusi éghajlat és ezzel járó különleges növény és állatvilág a jellemző rá. Rengeteg turista keresi fel évente, ami nem is csoda: amit itt kaphat az ember, az a világ más tájain elképzelhetetlen.Összesen 18 Nemzeti Parkja van, ami annyi titkot rejt magában, hogy arra szavakat nehéz találni.
Szerencsére most nem is ez a feladat. Ezt a rejtélyt megoldja helyettünk ez a videó, mely pontosan a mi általunk is feltett kérdésre keresi a választ: mennyi titkot rejt magában Costa Rica?

Forrás: youtube.com

BelaMarie képe a Pixabay -en.

BelaMarie képe a Pixabay -en.

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.