Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt az üres Budapesttel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Az üres Budapest

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Az üres Budapest


2020/04/15
Pi

Nem hittük volna, hogy valaha ilyen felvételt láthatunk,de sajnos most összejött: a máskor tömött utakon ma egy-egy autó is ritkán bukkan a főváros útjain. 

Üres a főváros

A koronavírus pokolian furcsa évvé változtatta 2020-at, ez nem is kétséges. Olyan dolgok történnek meg idén, melyeket azt hittük, hogy már rég magunk mögött tudtuk, vagy csak reménykedtünk benne: hogy ez a mi életünkben soha nem fog megtörténni.

Azonban a hollywood-i filmek történetei megelevenedtek az életben: világjárvány pusztít.
Amit az 1900-as évek első felében a világháborúk jelentettek, az úgy néznek ki, hogy a 2000-as évek első évtizedeiben a vírusok lettek. A vége hasonló lesz: sok millió áldozat, gazdasági válság, kihívások az újrakezdés felé.

A vírus által azonban olyan videók születnek manapság, melyek nélküle nem igen jöhetnének létre.
Hiszen az üres Budapest látképe néha még este sem születik meg békeidőben, most azonban még nappal is lehetőség van olyan felvételekre, melyek az emberek és autók nélküli várost mutatják.Forrás: youtube.com
BudapestKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.