Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a magyar reklámmal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Reklám az üres országról

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Reklám az üres országról


2020/04/16
Pi

A koronavírus uralja a 2020-at, ez nem is kétséges. Az élet minden területére betört az átkozott kór, olyan helyekre is, melyekre nem is gondoltunk volna.


Sok millió élet ér-ért véget már eddig is a COVIS-19 következtében és a gazdaság is megérzi a vírust, mivel szintén sok-sok munkahely megy-ment tönkre világszerte.
„Maradj otthon” – hirdeti a kampány, teljesen jogosan. Ahhoz, hogy a vírus kevésbé terjedhessen, meg kell akadályozni minden áron a terjedését.

Ez persze kihatással van a turizmusra is. Éppen ezért is hat érdekesen a Magyar Turisztikai Ügynökség videója, mely az üres Magyarország még mindig csodás tájait mutatja be most, 2020-ban.

„Vigyázzunk egymásra és sikerülni fog” – szép szlogen. És habár az áldozatok hozzátartozói kevésbé értenek ezzel egyet, azért lássuk be: van benne igazság. Mert ki vigyázzon az emberre, ha nem saját maga?



Vészeljük át ezt a pokoli időszakot, ezt a borzasztó évet és ha mindennek vége újult erővel, feltöltődve, a borzasztó emlékeket magunk mögött tudva fedezzük föl ismét ezt a csodás vidéket.
Mert a videónak -vírus ide, vírus oda- igaza van: Magyarország csodás hely!

Forrás: youtube.com




érdekesség



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.