Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Vietnámban

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Vietnám legkülönlegesebb épülete

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Vietnám legkülönlegesebb épülete


2018/10/19
Pi

Mi jut eszedbe, ha azt mondom, hogy Vietnám? A háború, a távol-kelet, de az egészen biztos, hogy nem ez a különleges építmény. Íme!

Vietnám legkülönlegesebb építménye

Igazán különleges hidat adtak át a nem is olyan régenVietnamban. Olyan hidat, amely garantáltan párját ritkító az egész világban. Itt ugyanis hatalmas kezek tartják a gyalogosokat, miközben ők a környék csodálatos hegyeiben gyönyörködhetnek.
Ennek az építménynek a neve Cau Vang, avagy aranyhíd.


Különlegessége tehát, hogy két kőhatású kéz tartja, melyek úgy néznek ki, mintha több száz éve épültek volna.
Összességében 150 méter hosszú híd a közép-vietnami hegyekben, 1400 méteres tengerszint feletti magasságban lett kialakítva.
Az alábbiakban mutatunk egy nem mindennapi felvételt erről a nagyon frappáns építményről.
Íme:
  

Forrás: youtube.com

Quang Nguyen vinh képe a Pixabay -en.

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.