Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a 2021-es Erdéllyel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Talán majd jövőre

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Talán majd jövőre


2020/04/29
Pi

Sokan terveztek utazásokat külföldre idén is, melyeket sajnos egytől-egyig le kellett mondani. Kicsi szívfájdalommal, de ugyanakkor sokkal több reménnyel mutatunk egy felvételt csodaországról, Erdélyről!
 

A 2021-es Erdélyre!

Nagyon furcsa és reméljük, hogy párját ritkító év a 2020-as. Annyi szent: nem kerül be a Föld aranyévei közé az idei, hiszen a sok megbetegedés és korlátozás miatt gyakorlatilag az emberek nagy többsége a saját lakásának a rabjáváv vált. Ugyanakkor ha ez kell hozzá, hogy a következő évek, évtizedek biztonságosak legyenek, akkor nem tud senki sem mást csinálni, be kell tartani az előírásokat.

Mint a bevezetőben már említsére került, rengeteg utazási terv született az idei évre is, melyek szinte kivétel nélkül megvalósítatlanok maradnak.
Lassan talán jöhet a várva-várt lazítás, azonban az látszik, hogy a külföldi utazások helyett a belföldi nyaralások kerülnek előtérbe.Erdély (sajnos) még mindig külföldnek számít, így az idei évben valószínűleg már oda sem nagyon tudunk menni, pedig Székelyföld maga a csoda, mely minden évben és az összes évszakban páratlan lehetőségeket tartogat.

Felemelő látni az alábbi képsorokat, melyekről ugyan 2020-ban lemaradunk, de ha van egy kis szerencsénk, akkor 2021-ben személyesen is felkereshetünk.
Addig is marad nekünk a remény és az Internet: ez vár ránk, ha visszakapjuk az eddigi életünket.
 forrás: youtube.com

Lucian Pavel képe a Pixabay -en.

timotavi képe a Pixabay -en.
utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.